• Akció!
  • -10%
Velencei-hegység - Velencei-tó turistatérkép

Velencei-hegység - Velencei-tó turistatérkép

9688
Készleten
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Velencei-hegység kerékpáros és turistatérkép a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérkép tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint szakemberek és a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük.

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Ízelítő az aktualizált Velencei-hegység és Velencei-tó turistatérkép újdonságaiból:

a tó környéki kerékpáros útvonal

a Pázmándot Kápolnásnyékkel összekötő új kerékpárút feltüntetése

az épülő Budapest–Balaton kerékpárút nyomvonala

az EuroVelo 14-es kerékpáros útvonal térségi szakasza

a Sukoró–Nadap kerékpárút

tájismertető, a Pákozdi Pagony (arborétum és vadaspark) és a Lujza-majori Horgászcentrum

További tartalom:

A Velencei-hegység és Velencei-tó 1:25.000 méretarányú turistatérképe gyalogos és kerékpáros természetjáróknak egyaránt nélkülözhetetlen.

Feltünteti a jelzett turistaútvonalak mellett a kerékpáros túraútvonalakat és kerékpárutakat valamint a Velencei-tó hajójáratait is.

Külön térkép mutatja be a tó környékének nagyobb településeit: Gárdony, Velence, Lovasberény, Pákozd, Vereb, Pázmánd, Nadap, Sukoró

A kiadványban helyet kapott egy rövid szöveges ismertető, amely a terület legfontosabb történelmi eseményeit, földrajzi helyzetét, földtörténeti múltját, vízrajzát illetve, növény- és állatvilágát ismerteti.

 

A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 25 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
19
EAN
9789633527955
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem