EKE-BAKANCS • 1 • 2016 - Torockói-hegység

EKE-BAKANCS • 1 • 2016 - Torockói-hegység

EKE-BAKANCS
8773
Előjegyezhető
3 200,00 Ft
ÁFA-val

Az EKE Várától könnyen megközelíthető túrákra csalogat az első kiadvány szerzője, Lukács József, aki a Bedellő-útleírásnál felhasználta a Székely Zsiga Teljesítménytúra Nagy Zoltán által szerkesztett túrafüzetét.

„A Torockói-hegység az Erdélyi-szigethegység keleti peremének hegycsoportja, mely hozzávetőlegesen 75 kilométer hosszan húzódik a Túri-hasadék, Torda és az Aranyos folyó völgyétől az Ompoly völgyéig. Külön hegységként talán egy évszázada kezdték emlegetni. Addig az Erdélyi-érchegység részének tartották. A Torockói-hegység nem a nagy magasságokkal, hanem a táj változatosságával kecsegteti a túrázókat” – áll az előszóban, és nem is kívánunk túl sokat elárulni a tartalomról, hisz a teremtett világot járva kell megismerni.

Vegye kezébe a kis kiadványt, induljon útnak. Ismerje meg a Szolcsvai-búvópatakot, a Dilbina-barlangot, idézze fel Tyeja falu egykori életét, a Remetei-sziklaszorost, vagy nézzen szét a Bedellőről. Járjon bokáig vagy nyakig vízben, kapaszkodjon a sziklapárkányon, gyűjtsön olyan értéket, amit megosztani lehet, elvenni nem: szerezzen felejthetetlen élményeket!

 
Kiadás Éve
2016
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem