EKE-BAKANCS • 5 • 2017 - Aninai-hegység

EKE-BAKANCS • 5 • 2017 - Aninai-hegység

EKE-BAKANCS
118
3 200,00 Ft
1-3 munka nap

Az ötödik kiadvánnyal gazdagodott az EKE-bakancs sorozat, amelynek kiadója az Erdélyi Kárpát-Egyesület, partnerségben az Erdélyi Gyopárral. A Közép-Bánsági karsztvidékre hívja az olvasókat, túrázókat Illés Mihály, a Bánsági Kárpát Egyesület frontembere.

„A Dél-Bánság igen változatos és egyediségében kiemelkedő tájegysége – az Aninai-hegyek, és ezen belül az északi hegytömb legészakibb része – kínálja a legtöbb, turistaszemnek igen kedves látványt. Az itt eredő, illetve önmagukat itt átküzdő folyóvizek (Krassó, Bohuj, Gerlistye, Komárnik) mély völgyeket vágva a mészkőhegyekbe, létrehozták a Dél-Bánság egyik legértékesebb karsztvidékét. Nagyrészt védett terület, ezért – és megítélésünk szerint szerencsére – nincsenek jól kiépített turistaszállók a környéken, tehát itt csak a klasszikus természetjárás művelhető.” A kötet bevezetőjéből vett részlettel kívánjuk felkelteni az érdeklődést, jelezve, az EKE-bakancs sorozat egy újabb gazdag vidéket ajánl önnek megismerésre.

 
Kiadás Éve
2017
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem