Személyes átvétel az üzletünkben

Személyes, bolti átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. A megrendelt terméket átveheti, amint az e-mail visszaigazolást megkapta.

A személyes átvétel helyszíne: Térképkirály Navigátor Térképszaküzlet


Cím: 114, Budapest, Szugló utca 83., "C" épület I/1

Nitva tartás: hétfőtől-péntekig, 10:00-16:00.

Fizetési lehetőség: készpénzzel vagy bankkártyával.

Az átvételre maximum 30 nap áll rendelkezésre, utána töröljük a megrendelést. Egyedi megállapodás alaján maximum 60 napig őrizzük meg a megrendelt terméket!


Futárral

A raktáron lévő megrendelt árut 1-3 munkanapon belül, a külföldről beszerzett kiadványokat a beérkezés után azonnal elküldjük. Csomagolási és postázási hozzájárulásként, a megrendelt áru mennyiségétől függetlenül 1.990,- Forintot számítunk fel.

Külföldre történő szállításnál egyedi árat számolunk!

A szállítás ingyenes, ha a megrendelt termékek összértéke meghaladja a 21 990 Ft értéket!

A fizetés a csomag átvételekor a csomagszállító szolgálat futárjánál történhet.

Pick Pack Pont szállítási mód használatával

A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.


A Pick Pack Pont-os kiszállítás díja 1490,- Forint.

Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre, miután az átvevőpont értesítést küldött!

Nagyméretű csomagot NEM lehet feladni (pl keretezett, falitérkép, nagyméretű dombortérkép stb).

Mikor érdemes a Pick Pack Pont-ot választanom?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel a Pick Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, a készpénzes fizetés mellett pedig lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország több mint 700 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, átlagosan 8-20 óráig akkor, amikor Önnek a legkényelmesebb. Akár egy hétvégi bevásárlással is összekötheti!

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot a webáruház átadja munkatársainknak, majd annak Pick Pack Pont-ba érkezéstéről értesítést küld Önnek. 5 munkanapon belül, az üzletek nyitva tartási idejében - általában hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig -, az Önnek legalkalmasabb időpontban veheti át csomagját, melyet készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizethet. Mostantól elfelejtheti a rohanást és a sok-sok órás várakozást a futárra!

Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételi igazoló szelvényt kap a vásárló, mivel a webáruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben, de sokkal biztonságosabb, ha van nála egy meghatalmazás, az esetleges később reklamáció elkerülése végett.

Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben az nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem