EKE-BAKANCS • 6 • 2017 - A Csukás-hegység

EKE-BAKANCS • 6 • 2017 - A Csukás-hegység

EKE-BAKANCS
119
3 200,00 Ft
1-3 munka nap

Dr. Kovács Lehel István, az Erdélyi Kárpát-Egyesület elnöke vállalta fel, hogy a Csukás-hegységbe szóló meghívót megírja. Az EKE-bakancs sorozat hatodik kötete mesevilágba kalauzol, ahol a sziklák különös alakzatokat öltve arra késztetik az olvasót, hogy eltávolodjon a valóság világától. A meseutazásnál még csodásabb a valóság, és annak tudata, hogy a közismert személyiség, Lehmann Károly nyomában járhatunk. A róla elnevezett teljesítménytúra háromféle útvonala mellett a Piroska-havas is bevehető e kiadvány utasításait követve. Ugyanakkor tudásából oszt meg a szerző, így bár a jelenben járunk, a múltra is rátekinthetünk. Mert ha valamerre tartunk, tudni kell, honnan jöttünk.

Milyen köze lehet a Csukásnak a hétfalusi csángókhoz? Miért Piroska a Piroska-havas? – erre is választ ad a kötet, melynek megismerésére és bemutatására Kovács Lehel Istvánt nagyapja hetven évvel ezelőtt írt turistanaplója is ösztönözte.

 
Kiadás Éve
2017
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem