Bolti vásárlásnál : készpénzzel vagy kártyával a TÉRKÉPKIRÁY Navigátor Térkép szaküzletében

Cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 28,  nyitva tartás : hétfőtől-péntekig, 10:00- 16:00
Telefon : +36 1/221-9707 vagy +36 30/921-3663
Az átvételre maximum 30 nap áll rendelkezésre, utána töröljük a megrendelést. Egyedi megállapodás alapján maximum 60 napig őrizzük meg a megrendelt terméket!

Az utánvét kiegyenlítése történhet készpénzben, amikor a futár kézbesíti Önnek a küldeményt, vagy történhet bankkártyás fizetéssel is.

Átutalásos fizetés :​ a Térképvilág Kft a visszatérő vevőinek biztosít átutalásos fizetési lehetőséget, vagy előzetes átutalási megoldást. Ez azért kedvezőbb az utánvétes fizetésnél, mert kevesebb a küldemény szállítási költsége.

​Bankkártyával : ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.


Elfogadott bankkártyák : VISA, MasterCard - dombornyomott kártyák és egyes VISA Eectron kártyák.

PayPal fizetés​ : ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.

Előre utalással : OTP 11707024-20303659​ számú számlájára (Térképvilág Kft).​ ​Ennek megtörténte után feladjuk a megrendelt terméket, ezzel egyidejűleg e-mailben értesítjük az áru átvételének lehetőségéről.

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem