Készpénzzel vagy kártyával a Térképkirály Navigátor Térképszaküzletében

Cím: 1141, Budapest, Szugló utca 83. "C" épület I/1

(Nagy Lajos király útja és a Szugló utca sarkán)

Nyitva tartás : hétfőtől-péntekig, 10:00- 16:00

Telefon : +36 1/221-9707 vagy +36 30/921-3663


Az átvételre maximum 30 nap áll rendelkezésre, utána töröljük a megrendelést. Egyedi megállapodás alaján maximum 60 napig őrizzük meg a megrendelt terméket!


Kézbesítéskor készpénzben (utánvét)

Az utánvét kiegyenlítése történhet készpénzben, amikor a futár kézbesíti Önnek a küldeményt, vagy történhet bankkártyás fizetéssel is, ha Ön olyan Pick-Pack ponton veszi át a küldeményt, ahol van bankkártyás fizetési lehetőség (Pick-Pack pontok listája)


Bankkártyás fizetés

Ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.


Elfogadott bankkártyák:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Visa Electron
  • Maestro

 

PayPal fizetés

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.

Elfogadott bankkártyák:

  • Visa (egyes Electron kártyák is)
  • MasterCard (dombornyomott kártyák).

 

Előre utalással

Egyedi megállapodás keretében: A megrendelt áru értékét és a szállítási díjat a megrendelés után Ön átutalja az OTP 11707024-20303659 számlaszámra. Az utalás megtörténte után feladjuk a megrendelt terméket, ezzel egyidejűleg e-mailben értesítjük az áru átvételének lehetőségéről.

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem