Bolti vásárlásnál : készpénzzel vagy kártyával a TÉRKÉPKIRÁY Navigátor Térkép szaküzletében

Cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 28 Nyitva tartás : hétfőtől-péntekig, 10:00- 16:00
Telefon : +36 1/221-9707 vagy +36 30/921-3663
Az átvételre maximum 30 nap áll rendelkezésre, utána töröljük a megrendelést. Egyedi megállapodás alapján maximum 60 napig őrizzük meg a megrendelt terméket!

Az utánvét kiegyenlítése történhet készpénzben, amikor a futár kézbesíti Önnek a küldeményt, vagy történhet bankkártyás fizetéssel is.

Átutalásos fizetés :​ a Térképvilág Kft a visszatérő vevőinek biztosít átutalásos fizetési lehetőséget, vagy előzetes átutalási megoldást. Ez azért kedvezőbb az utánvétes fizetésnél, mert kevesebb a küldemény szállítási költsége.

Bankkártyával : ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.


Elfogadott bankkártyák​ :​ Visa (dombornyomott)​, MasterCard (dombornyomott)​, Visa Electron​, Maestro

PayPal fizetés​ : ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.

Elfogadott bankkártyák​ :​ Visa (egyes Electron kártyák is)​, MasterCard (dombornyomott kártyák).

Előre utalással : ​a megrendelt áru értékét és a szállítási díjat a megrendelés ​és a visszaigazolás után, számla alapján a Térképvilág Kft, OTP 11707024-20303659​ számú számlájára.​ ​Ennek megtörténte után feladjuk a megrendelt terméket, ezzel egyidejűleg e-mailben értesítjük az áru átvételének lehetőségéről.

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem