• -5%
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz
Island - Iceland - Izland atlasz

Island - Iceland - Izland atlasz

6567
Készleten
22 467,50 Ft 23 650,00 Ft -5%
ÁFA-val 1-3 munka nap

Az Izland atlasz 1:150 000 ideális társ mindazok számára, akik Izlandot autóval vagy tömegközlekedéssel szeretnék felfedezni. Nemcsak a tervezéshez használható, hanem az utazás során is nélkülözhetetlen tájékozódási segédeszköznek bizonyul.

A részletes térképkép és a pontos méretarány segítségével a sziget teljes úthálózata nyomon követhető, beleértve a hegyvidéki utakat is. A körgyűrű (Hringvegur) saját útjelzéssel van ellátva, és mind az Aranykör (Gullni hringurinn), mind a sarkvidéki út (Norðurstrandarleið) turistaútként van jelölve.

Az autósok különösen hasznos információkat találhatnak a térképeken, például az útfelületekről, a gázlókról (folyókon való átkelés), a pihenőhelyekről, a benzinkutakról és a szervizekről. A lakókocsisok és kempingezők a kempingek és kempinghelyek hasznos címjegyzékét találják. A tömegközlekedésről áttekintő térkép áll rendelkezésre azok számára, akik inkább busszal utaznak.

Információk az Izlandi utazási atlaszról

Izland 1:150,000

18 város- és településtérkép

232 oldal, 21 x 29.7cm (A4) formátumban

Félfedeles spirálkötés

Kempingek és kempingek, szálláshelyek

30 kiemelt esemény ismertetése

A városok és vizek jegyzéke

Annak érdekében, hogy az Izlandra látogatók könnyebben eligazodjanak a szigeten, a térképeken a turisták számára fontos információk kerültek megjelenítésre, többek között nemzeti parkok és természetvédelmi területek, gyönyörű kilátások, vízesések, forró források és népszerű bálnafigyelő helyek.

Izland (Ísland) szigetállamot - egyetlen más európai országhoz hasonlóan - szunnyadó vulkánok, csupasz lávamezők, hatalmas gleccserek, gejzírek, dübörgő vízesések, természetes folyók, forró és hideg források jellemzik. Ez a szélsőségek földje, ahol a víz nyugodtan bugyog a földből, a szökőkutak vadul lövellnek a föld alól, és a föld rendszeres időközönként megremeg, de ahol termékeny folyóvölgyek és szelíd tengerparti területek is húzódnak.

 
Kiadás Éve
2022
Méretarány (elsodleges)
1 : 150 000
Nyelv
angol
EAN
9783707918380
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem