• -10%
Japan railway & road atlas - Japán atlasz
Japan railway & road atlas - Japán atlasz
Japan railway & road atlas - Japán atlasz
Japan railway & road atlas - Japán atlasz

Japan railway & road atlas - Japán atlasz

93853
8 550,00 Ft 9 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

Ez az új könyvatlasz a korábbi atlaszunk teljes átdolgozása. Tökéletesen kötött, nem pedig kapcsolt, és sokkal jobban megfér a polcokon. Az 5x7"-es méretével kompakt, de a méretaránya olyan jó, hogy az országot sokkal jobb méretarányban lehet bemutatni, mint egy összehajtogatott papírtérképen keresztül. A Japánba látogatók túlnyomó többsége az országot az ország kiváló vasúthálózatával járja be. Japánban jelenleg kétrétegű vasúti rendszer működik - a hosszú távú gyorsvonatok, az úgynevezett Shinkensenek, és a lassabb helyi vonatok, amelyek egy-egy vasútvonal minden megállóját kiszolgálják. Egy harmadik rendszer, amely a Maglev technológiát használja, jelenleg építés alatt áll, de csak néhány év múlva lesz elérhető. Japán jelentős összegeket fektetett be a vasúthálózatába, többek között olyan vasúti bérleteket biztosít a látogatók számára, amelyek megkönnyítik a látogatók számára az országon belüli vonatos utazást. Az atlaszban a gyorsvonatok piros színnel, a menetrend szerinti vonatok pedig kékkel vannak jelölve. Az összes fontosabb autópálya is szerepel. A méretarányok kibővítésével a helységnevek könnyen olvashatók, a nevezetességek pedig könnyen megtalálhatók. A 38 oldalas városi térképek Tokió, Kiotó, Nara, Oszaka és Szapporo közlekedési térképeit is tartalmazzák. Kényelmes méretben, hogy elférjen a táskában vagy a nagy kabátzsebben, ez az atlasz népszerű lesz.

 
Kiadás Éve
2018
Méretarány (elsodleges)
1 : 670 000
Nyelv
angol
EAN
9781771293853
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem