Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép
Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép
Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép
Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép
Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép
Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép

Egypt & Cairo - Egyiptom és Kairó térkép

92658
6 500,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

2. kiadás A néhány évvel ezelőtti úgynevezett arab tavaszt követően Észak-Afrikában nagy volt a felfordulás. Egyiptomban megtörtént a kormány megdöntése, egy radikális vallási orientációjú kormány leváltása, egy radikális vallási orientációjú kormány leváltása, egy radikális vallási orientációjú kormány leváltása és a katonai kormányzás beiktatása. A turizmus visszaesett. A legtöbb térképkiadó beszüntette az országról készült térképeinek kiadását. Öt évvel később Egyiptom stabilizálódott, és a turizmus növekszik. Úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy újra megjelentessük Egyiptom ITMB-térképünket. Ez a változat az ország azon részeire összpontosít, amelyeket újra megnyitottak a turizmus előtt, vagyis a Földközi-tenger partvidékétől délre az Asszuán-gátig. A délebbre eső rész egyelőre zárva marad, akárcsak a szudáni határátkelő. Nyugtalanságok is vannak, mivel a Líbiával határos területek továbbra is nagyon instabilak. Mindazonáltal egy nagyméretű, mindent lefedő, sivatagi területre kiterjedő térképet adtunk Egyiptomról. Hozzáadtunk egy listát Egyiptom legjobb sírjairól is. A lap másik oldalán Kairó részletes térképe található, a Kairótól nyugatra fekvő gízai piramiskomplexum beillesztésével, valamint egy másik, Kairó környékét ábrázoló beillesztéssel, amely az összes ismert sírhelyet mutatja a Nílus folyótól nyugatra, délre, Helvánig. A hátsó borítón a kairói gyorsvasúthálózat sematikus térképe látható. Van egy harmadik betét, amely Alexandrát és más kapcsolódó városi területeket mutat a tengerpart mentén. A térképeket kőpapírra nyomtatták, amely vízálló, tartós és hosszú élettartamú. Emellett biológiailag lebomló.

 
Kiadás Éve
2020
Méretarány (elsodleges)
1 : 1 000 000
Méretarány (másodlagos)
1 : 12 500
Nyelv
angol
arab
Speciális kivitel
téphetetlen
vízálló
EAN
9781771292658
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem