EKE-BAKANCS • 9 • 2019 - Barangolások erdélyi...

EKE-BAKANCS • 9 • 2019 - Barangolások erdélyi hadszíntereken

EKE-BAKANCS
119-9
Készleten
3 200,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A 32-es határvadászok emléktúrája

Van a természetjárásnak egy igen különleges fajtája, a zarándoklat, s ennek egy még rendhagyóbb változata, a hadszíntérturizmus. Az újszerű turizmustípus képezi alapját a kilencedik EKE-bakancsnak, mely a 32-es határvadászok nyomán indítja útnak a mai természetjárót. E Bakancs írója dr. Kovács Lehel István, az EKE országos elnöke, akinek múlt iránti tisztelete közismert, így nem meglepő témaválasztása. Még indokoltabbá teszi ezt a személyes élmény, amely oly erővel hatott rá, hogy az emléktúra útvonalát már többször végigjárta. AZ első alkalom után így fogalmazott: „Azóta még kétszer végigjártam az emléktúrát, és mind a kétszer zarándoklatként éltem meg. És akárhányszor járnám végig, zarándoklatként élném meg, mert az ősök és a hősök tisztelete erősíti a testet és lelket egyaránt, s a kegyelet gyakorlása ilyenformán nem más, mint aktív meditáció.”

Túraleírás, történelemkönyv néhány lapja és magyarságtudat-erősítő kiadvány, melyet kezében tart az olvasó. Nem szokványos Bakancs, hanem olyanfajta, amelyikkel mi is megjárhatjuk a hadak útját, hogy sose felejtsük el, mit éltek meg szüleink, nagyszüleink.

 
Kiadás Éve
2019
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem