EKE-BAKANCS • 7 • 2018 - A...

EKE-BAKANCS • 7 • 2018 - A Csomád-hegység - Barangolás a Szent Annat-tó környékén

EKE-BAKANCS
119-7
Készleten
3 200 Ft
1-3 munka nap

Újabb útitársat ajánl a túrázóknak az Erdélyi Kárpát-Egyesület. EKE-bakancs sorozatának hetedik zsebkönyve is megjelent, benne pedig a Csomád-hegység, a Szent Anna-tó környéke. Ennél azonban sokkal gazdagabb a zsebre vágható kiadvány tartalma, hiszen helyet kap benne a Szent Anna-tó legendája, a környékbeli települések ismertetése, nagy hangsúlyt fordítva Tusnádra és az ásványvizekre is.

„Mielőtt felhúznánk a bakancsot és kézbe vennénk a túrabotot, az ágyon hosszan eldőlve olvassuk el az EKE-bakancs Csomád-hegységet bemutató fejezetét, mert ismerete hozzásegít a megfelelő útvonal kiválasztásához, így tartalmasabb lesz kirándulásunk a vulkánok földjén” – olvasható a szerzők ajánlása, akik konkrét túraleírással is kedveskednek, mintegy idegenvezetővé változnak az útnak induló olvasók javát szolgálva.

Székelyföld egyik leglátogatottabb tájegysége a Csomád-hegység, amelynek központi kráterében kéklik Közép-Európa egyetlen krátertava, a Szent Anna-tó. Ide szól a meghívó, melynek kiadója az Erdélyi Kárpát-Egyesület, szerzői pedig Jánosi Csaba, Berszán József, Péter Éva és Szabó Ágoston.

Kiadás Éve
2018
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem