Szenvedélyem ​a tenger - Három föld körüli...

Szenvedélyem ​a tenger - Három föld körüli vitorlásút emlékképei - Jimmy Cornell

Sziklakórház
41211
Készleten
9 900,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Jimmy Cornell neve Magyarországon elsősorban az ARC, vagyis az Atlantic Rally for Cruisers atlanti-óceáni vitorlásverseny és több föld körüli túraverseny -mint az America 500 vagy a Hong Kong Challenge- kapcsán ismert. A világ legnépszerűbb, a túravitorlázók ezreinek álmait valóra váltó vitorlásversenyeinek szellemi atyja erdélyi származású, aki ma is jól beszél magyarul.

Ez a könyve az első, mely végre magyar nyelven is megjelenik. Több mint harminc év élményeinek anekdotái színes forgatagban elevenednek meg a lapokon, ugyanakkor egyforma könnyedséggel feszegeti az óceáni vitorlázás gyakorlati, műszaki és emberi kérdéseit. Jimmy Cornell eseménydús élete egyformán szolgálhat példaképül az elhivatott óceáni hajósok, valamint a tenger iránti szenvedélyüket bontogató nyári adriai vitorlázók számára.

 
Kiadás Éve
2007
Megjelenési forma / Kötészet
490 oldal
Nyelv
magyar
EAN
9780955639647
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem