500 év felfedezőútjai - Magellán és Elcano Föld...

500 év felfedezőútjai - Magellán és Elcano Föld körüli útjának 500. évfordulójára

Sziklakórház
41211
Beszerzési idő 5-28 nap
7 990,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Immár öt évszázad eltelt, amióta a Magellán és Elcano nevéhez köthető tengeri expedíció körbehajózta a Földet.

Ám nem csak Magellán, illetve a halála után Elcano tárt fel addig ismeretlen utakat. Könyvünkben egyebek közt beszámolunk Kolumbusz lenyűgöző útjairól; Cook kapitány csendes-óceáni utazá­sairól; névtelen vadnyugati kalandorokról, illetve Amund­sen­nek és Scottnak a szélsőséges természeti erőkkel folytatott küzdelméről a Déli-sarkon.

Ők valamennyien kész térkép nélkül utaztak, mert maguk alkották meg a térképeket, és semmilyen biztosítékuk nem volt sem a túlélésre, sem a visszatérésre. Kalandvágy hajtotta őket, a megismerés kíváncsisága, és többnyire a meggazdagodás reménye lendítette át őket a félelmen.

 
Kiadás Éve
2020
Megjelenési forma / Kötészet
159 oldal
Nyelv
magyar
EAN
9789635441211
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem