Erdély nagy képeskönyve

Erdély nagy képeskönyve

PARK
479924
Készleten
3 500,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Használt, antikvár példány!

Ez a gazdagon illusztrált kötet Erdély barátainak szól, azoknak, akik bejárták varázslatos tájait, és szívesen idézik fel újra a székely kapuktól ékes falvak látványát, a történelmi városok, ódon templomok, várak különös hangulatát, s azt a szívből jövő kedvességet, amivel az ottaniak fogadják anyaországbeli "testvéreiket".

Ugyanakkor ez a könyv az Erdélyt nem ismerőknek is szól. Hívogatni szeretne Bethlen Gábor egykori tündérországába, ahol még találni érintetlen természetet, ahol a magyar történelem olyan sok eseménye zajlott, s amely "kicsi ország" nem egyszer művelődésünk letéteményese, továbbvivője volt.

Képzeletbeli utazásunkon várakra, kastélyokra, városokra, falvakra, vadregényes tájakra vethetünk egy-egy pillantást, felidézzük nagy emberek alakját, megemlékezünk jelentős történelmi, művelődéstörténeti eseményekről, a ma is eleven népművészet remekeiről. Erdély múltja és jelene tárul fel a lapokon.

 
Kiadás Éve
2004
Megjelenési forma / Kötészet
232 oldal
Nyelv
magyar
EAN
9789635479924
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem