• Akció!
Kenya album - Új kilátó sorozat - Alberto Salza

Kenya album - Új kilátó sorozat - Alberto Salza

GABO
237452
4 500,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

ANTIKVÁR PÉLDÁNY

A Nairobi magasépületein túli különös világban az oroszlánok megosztják lakhelyüket a fényképezőgépet lóbáló turistákkal és a marhapásztorokkal, akik még mindig úgy öltöznek és használják a természet kincseit, mint a történelem előtti időkben.

Kenya különféle tájak fantasztikus elegye a gleccserektől az óceánig, trópusi erdőkön, kopár, sós sivatagokon, szavannákon keresztül, ahol antilopok milliói száguldanak szélsebesen, és jádezöld tavak bújnak meg a vulkáni csúcsok között. Kenyáról az uralkodó sztereotípiák: pálmafák és fehér homok, napfény és homárbüfé, oroszlánok és elefántok (azért biztonságos távolságra a strandtól). Azok az utazók, akikben van elég kalandvágy, hogy letérjenek a kitaposott turistautakról, új, ismeretlen és csodálatos világgal találkoznak. Kenya minden részén rendkívül gazdag a vadvilág, amelynek lakói időtlen idők óta élnek e földön. De bármikor hátat fordíthatunk a vad természetnek, hogy leüljünk meginni egy aperitifet megigézve a képeslapra kívánkozó nagyszerű naplementétől, szemünk előtt az elmaradhatatlan tövises akáciával. Nem túl messziről idehallatszik Nairobi közlekedésének zaja, emlékeztetve, hogy Kenya azért modern nemzet is, amely töretlenül halad a jövő felé. Az albumot sok színes fotó illusztrálja.

 
Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
EAN
9789639237452
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem