Francia útiszótár

Francia útiszótár

AKADÉMIA
9528
Beszerzési idő 5-28 nap
2 850,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

-16000 címszó -50000 szótári adat -kezdő szintű nyelvtanulóknak -turistáknak a mindennapi élet legszükségesebb általános szókincse, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse -segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók -a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete -segítség a francia és magyar szavak kiejtéséhez

 

Ez a szótár azoknak kíván segítséget nyújtani, akik francia nyelvterületen csekély francia nyelvtudással meg akarják értetni magukat, és tolmács nélkül is el akarnak igazodni a számukra idegen világban. Címének és rendeltetésének megfelelően a szótár tartalmazza a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turistaforgalom speciális szókincsét olyan válogatásban és feldolgozásban, hogy segítségével egyszerű mondatok, kérdések is könnyen összeállíthatók. Ezeknek a mondatoknak és kérdéseknek egy része készen meg is található a szótárban, így azok is használhatják, akik franciául szinte semmit sem tudnak.

Kiadás Éve
2010
Nyelv
francia
magyar
EAN
9789630582889
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem