Budapesttől délre - Csepel-sziget -...

Budapesttől délre - Csepel-sziget - Pesti-síkság - Felső-Kiskunság kerékpáros térkép

FRIGORIA
8923
1 990,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
Az ajánlott túrák útvonala a Csepel-szigeten és a környező területeken, a Pesti-síkságon és a Kiskunság északi területein (délen Lajosmizse–Nagykőrös, keleten Abony, északon Ecser–Monor–Cegléd vonaláig) vezet. A fővároshoz közel fekvő területek, Csepel-sziget, Pesti-síkság egy-két napos hétvégi túrázáshoz kiválóan alkalmasak, de hosszabb túrák is tehetők Cegléd és Nagykőrös vidékére. Sok szép látnivaló várja itt a nyaralókat, túrázókat: szép és különleges tájak, természetvédelmi területek (pl. a Kiskunsági Nemzeti Park szikes pusztái Apajnál), védett műemlékek (Ráckeve, Ócsa, Cegléd, Nagykőrös), kastélyok, néprajzi emlékek (Ócsa, ófalu). Útközben strandolhatunk pl. a Délegyházi-tavaknál, Cegléden és Ráckevén gyógyfürdőben, a Csepel-sziget déli részén, a Ráckevei-Dunaág holtágaiban pl. Dömsödnél, Ráckevénél. Itt a horgászok és a vízisportok kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek. Különleges látnivaló Százhalombattán a Régészeti Park és a Matrica Múzeum. Nyaranta számtalan rendezvény kínál szórakozást. A sík vidéken kedvezőek a kerékpártúrázás feltételei. A túraútvonalak kis forgalmú közutakon, néhol gáton, földúton, helyenként kerékpárúton vezetnek. Gyerekes családoknak és kezdő kerékpárosoknak is ajánlott. A térkép a jelekkel ad meg minden információt, ami a turisták számára fontos: kerékpárbarát szálláshelyek, kempingek, kerékpárkölcsönzők, -szervizek, -üzletek, Tourinform irodák, látnivalók (múzeum, kastély, vár, természeti látványosság, stb.), egyéb szabadidősport lehetőségek (horgászat, lovaglás, stb.), egyéb hasznos információk (strand, uszoda, gyógyfürdő, orvos, kórház, patika). Autós és gyalogos turisták is jól használhatják. A hátoldalon felsoroljuk az érdekes látnivalókat és azok jellemzőit fotókkal illusztrálva; tájékoztatunk a hasznos tudnivalókról (szálláslehetőségek, kerékpárszervizek stb.). A túraajánlatok a legfontosabb tudnivalókat ismertetik az útvonal jellemzőiről (útminőség, terepviszonyok, forgalom stb.)
 
Kiadás Éve
2012
Méretarány (elsodleges)
1 : 65.000
Nyelv
angol
magyar
német
EAN
9789639586291
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem