Magyarország legszebb túraútvonalai - Túrázók...

Magyarország legszebb túraútvonalai - Túrázók nagykönyve

TOTEM PLUSZ
8776
Előjegyezhető
5 498,99 Ft
ÁFA-val
Napjainkban újból feléledt a gyalogtúrák hagyománya, és a hazai táj finomságaira ráhangolódva számos felfedezésélményt tartogatnak hegységeink. A tét most már nem csupán egymillió lépés megtétele Magyarországon, hanem az igazi egzotikumok, a valóban páratlan hegyi terepek megtalálása. Akár szervezett túrán veszünk részt, akár saját magunk tervezzük meg az útvonalat, számos kalandos, gyönyörű út vár ránk hazánkban. E könyv hasznos útmutatót nyújt ahhoz, hogy magunk válasszuk ki a nekünk, családunknak, barátainknak leginkább megfelelő túrát, felkészüljünk a várható eseményekre, veszélyekre és lehetőségekre. Hazánk 17 hegyvidékébe a legteljesebb bepillantást engedő 2-3 túraútvonal összeállításával az volt a célunk, hogy ennek segítségével mindenki a legátfogóbb képet kapja a bejárt vonulatról. Kézikönyvünk egyben segíti az otthoni felkészülést és terepen is jól használható. Könyvünk minden javasolt útvonalat külön térképen is ábrázol, a változó nehézségű túrák adatait minden egyes esetben táblázat foglalja össze. S hogy hegyvidékeink bejárásához még teljesebb legyen a háttér – a gazdag képanyagon túl –, a szükséges felszerelésekről, a magyar turistatörténelemről és különleges, hosszútávú túraútvonalakról is egy-egy összefoglaló fejezet szól.

 
Kiadás Éve
2010
Nyelv
magyar
EAN
9789635903382
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem