Montenegro túrakalauz - ROTHER
Montenegro túrakalauz - ROTHER

Montenegro túrakalauz - ROTHER

ROTHER BERGVERLAG
343584
Készleten
5 900 Ft
1-3 munka nap

50 válogatott túra minden ízlésre a "fekete hegyek földjén".

Nyaralás a tengerparton vagy a hegyekben? Ha nem tud dönteni a túrázás és a tengerparti nyaralás között, egyszerűen csomagolja be a túrabakancsot és a fürdőruhát, és irány Montenegró: a festői strandoktól a 2000 méteren túli csúcsokig a "Fekete-hegység földje" mindent kínál, amit egy túrázó csak kívánhat - beleértve a fürdőzést is. A több ezer éves történelemmel rendelkező fiatal állam 50 legszebb túráját mutatja be a Rother túrakalauz Montenegró.

Az Adriai-tenger partjától a Kotori-öböl körül részben történelmi utak vezetnek a régi erődök és kolostorok maradványai mellett, mediterrán növényzetben, a tengerre csodálatos kilátást nyújtó csúcsokra. Mindössze néhány órányi autóútra a "Balkán szurdokaiban", a Dinári-Alpok legnagyobb magasságú, mély kanyonok által átvágott magashegységekben találja magát. Itt kristálytiszta hegyi tavakat és érintetlen erdőket, valamint hagyományos hegyi legelőket talál, ahol megtapasztalhatja a valódi vendégszeretetet.

A szerző, Johanna Stöckl évek óta maga is aktívan részt vesz a montenegrói túraútvonal-hálózat megújításában és továbbfejlesztésében, és az ország minden "túrázható" szegletét ismeri. Az egyes túrák rövid leírása, a legfontosabb tudnivalók áttekinthető felsorolása, részletes útleírások, térképek jelölt útvonalakkal és értelmes magassági profilok biztosítják a sikeres nyaraláshoz szükséges információkat. Az összes túra GPS-adatai letölthetők a Bergverlag Rother honlapjáról is. A számos fotó arra késztet, hogy felfedezze ezt a tömegturizmustól megkímélt kirándulóhelyet.

50 túraútvonal ajánlat

Kiadás Éve
2020
Nyelv
német
Sorszám vagy szelvényszám
4.
EAN
9783763343584
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem