Budapest kerékpáratlasz (2.)
Budapest kerékpáratlasz (2.)
Budapest kerékpáratlasz (2.)
Budapest kerékpáratlasz (2.)

Budapest kerékpáratlasz (2.)

FRIGORIA
7466
Beszerzési idő 5-28 nap
3 200,01 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Fővárosunkban egyre többen közlekednek kerékpárral, de sajnos még mindig kevés a kerékpárút, ezért nagyon hasznos segítség ez a részletes atlasz. A spirálos, M 1:20 000 léptékű részletes, négyszínnyomású térkép tartalmazza az összes budapesti kerékpárutat, megkülönböztetve az önálló kerékpárutakat, a gyalog-kerékpárutakat (azon belül is az osztott, osztatlan szakaszokat), a kerékpársávokat, a táblával jelölt ajánlott utakat, valamint a kerékpáros közlekedés javasolt összekötő útvonalait, a közintézmények és a látnivalók kerékpárral való megközelítésére is. Az emelkedők, veszélyes kereszteződések, tervezett kerékpárutak is külön jellel szerepelnek. Az atlasz egyedülálló, eddig még nem jelent meg hasonló Budapestről.
 
Kiadás Éve
2012
Megjelenési forma / Kötészet
spirál
Méretarány (elsodleges)
1 : 20.000
Nyelv
angol
magyar
német
Speciális kivitel
spirál
Sorszám vagy szelvényszám
2.
EAN
9789639586277
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem