Európa Toronyiránt Európában - Utak, Tájak,...

Európa Toronyiránt Európában - Utak, Tájak, Emberek

PALLAS-AKADÉMIA
7444
Készleten
2 600,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy újságírói munkám és rokoni-baráti kapcsolataim révén többször megfordultam Európa pár országában. Nem sokban, de nem is kevésben. Ma már sokak számára hozzáférhető egy-egy európai utazás, hosszabb-rövidebb kiruccanás, így egyre többen tapasztalhatják meg, hogy a Nyugt a mi szülőföldunkhöz hasonló, csak éppen szerencsésebb történelmi-földrajzi környezete folytán rohamosabban felődött. Ezek az országik jólétben, civilizációban és kultúrában is többek, mint a fél évszázadig a keleti tömbbe zárt államok. Mi talán többet megőriztünk gyökereinkből. Azokból a közös gyökerekből, amelyeket hiedelmeink, táncaink, dallamaink, művészeteink, hitünk építészetünk testesítenek meg. Valamint tornyaink. Messze látszó, az Isten dicsőségét hirdető, a világ és a lélek dolgaiban eligazító tornyaink.

 
Kiadás Éve
2009
Nyelv
magyar
Szerző
Sarány István
EAN
9789736652592
ISBN
973-665-259-2
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem