Autóstoppal Európába(n) / Utak, tájak, emberek

Autóstoppal Európába(n) / Utak, tájak, emberek

PALLAS-AKADÉMIA
7438
Készleten
2 600,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
"Utazgatni mindenki szeret. Nem kell ehhez föltétlenül hippi-érzületűnek lenni, Kerouac Úton-ját sem muszáj bibliaként tisztelni. Az sem szükséges, hogy életfilozófiánk alapját az „akkor boldogulok, ha mindig tartok valamerre" kijelentés képezze. Ha nem is választjuk létformánkká a vándorló világfelfedezést, időnként jól esik körülnézni külhonokban, szűkebb hazánk viszonyait összevetve az ottani valósággal. A legjobb az, ha csak úgy, különösebb cél nélkül kóborol az ember. Aki előre megfontolt szándékkal megy el egy adott helyre, az túlságosan figyel, az nem fog találkozni a hely szellemével. Egy évre „debreceni kalandjaim" után alkalmam adódott folytatni utamat, ezúttal Európa nyugatibb tájai felé sodort a nyughatatlanság. Ismét, majdnem hippiként: autóstoppal. Más hasonlóságot a hippik és köztem kár lenne keresni. Nekem nem életcélom az utazás. Csak jobban szeretem a helyben maradás helyett az elmenés-visszajövés dualizmusát érvényesíteni."

 
Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
Szerző
Zsidó Ferenc
EAN
9789736651694
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem