Pireneusok, Costa Brava térkép (Marco Polo - Zoom)

Pireneusok, Costa Brava térkép (Marco Polo - Zoom)

7394
Beszerzési idő 5-28 nap
3 999,99 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Melléktérképek:
1 : 150 000: - Andorra - Barcelona - Bilbao - Perpignan - Tarragona
Várostérképek:
Barcelona - Bilbao-Bilbo - Donostia-San Sebastian - Girona - Lleida - Logrono - Pamplona - Perpignan - Tarragona - Teruel - Zaragoza
 
A MARCO POLO regionális térképei könnyen olvasható kartográfiával bírnak, amelyben a következetesen szép útvonalak és helyek jelennek meg. Jelölje ki a csillagokat, valamint a sárga vagy zöld jelöléseket, hogy ne hagyjon ki semmit az útról. A térképeken a legfontosabb agglomerációs térképek és várostérképek, valamint a praktikus zoom rendszer biztosítja a legjobb orientációt még a városokban is. " A MARCO POLO kártyákkal külföldön ugyanolyan biztonságban lehet, mint otthon! Spanyolország térképsorozata az 1: 300 000-es skálán 2 további lapot tartalmaz (Andalúzia, spanyol Atlanti-óceán partja). "A fő térkép 1: 300 000, mindkét oldalra nyomtatva / az expanziós / távolsági táblázatok vázlatos térképe / 5 agglomerációs térkép 1: 150 000: - Andorra - Barcelona - Bilbao - Perpignan - Tarragona / Index: Többnyelvű legenda (E, D, GB, F, I, P , CZ, PL) / Marco Polo Fénypontok / 11 várostérkép: - Barcelona - Bilbao-Bilbo - Donostia-San Sebastian - Girona - Lleida - Logrono - Pamplona - Perpignan - Tarragona - Teruel - Zaragoza / Közlekedési információk / Utazási információk / Városregisztráció tartományban, irányítószám és keresési mezőinformációk, kiválasztott látnivalók, táj- és víznevek / levélfelmérési térkép régiókkal. " "A festői útvonalakkal és látnivalókkal, hozzáférési térképekkel, nemzeti nyelvű betűkkel, többnyelvű legenda, vázlatos térkép az áttekintéshez, forgalmi információk, utazási információk, UNESCO Világörökség oldalai, távolsági táblázat, helyregiszter, zoom rendszer"
Kiadás Éve
2017
Méretarány (elsodleges)
1 : 300 000
Nyelv
angol
cseh
francia
lengyel
német
olasz
portugál
spanyol
EAN
9783829737982
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem