• Akció!
  • -10%
Bakony (északi rész) [2] turistatérkép
Bakony (északi rész) [2] turistatérkép
Bakony (északi rész) [2] turistatérkép
Bakony (északi rész) [2] turistatérkép

Bakony (északi rész) [2] turistatérkép

7360
Készleten
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Bakony (északi rész) a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérképek kiadásról kiadásra történő tartalmi aktualizálását széleskörű információgyűjtéssel, adatellenőrzéssel, többször a helyszíni bejárási tapasztalatok felhasználásával, a beérkezett hasznos észrevételek beépítésével, s persze a természetjárás szervezetei által megadott, elsősorban a turistautak és a turistajelzések változásaival kapcsolatos információk segítségével végezzük. 

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Ízelítő az aktualizált Bakony (északi rész) turistatérkép, újdonságaiból:

  • az Országos Kéktúra útvonalának térségi szakasza, ezen belül Fehérvárcsurgó illetve Bakonykúti térségének nyomvonal módosítása
  • az új turistautak a Hubertlaki (Gyilkos)-tó környékén
  • az eplényi kalandösvény útvonala
  • a Szent Jakab zarándokút Pannonhalma–Tihany leágazásának (Camino Benedictus) térségi útvonala

További tartalom:

1: 40 000 méretarányú kerékpáros- és turistatérkép a Bakony északi részéről, melyen jelöljük a Mária út, illetve az E4 Európai Hosszútávú Vándorút útvonalait.

Településismertetők: Bakonybél (térképpel), Zirc (térképpel), Csesznek

Kiegészítő térkép: Bakonyalja keleti rész 1:65 000 méretarányú térképe

 

A Cartographia turistatérkép sorozatának tagja. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 40 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
2.
EAN
9789633527375
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem