Hungarian phrasebook

Hungarian phrasebook

7322
Előjegyezhető
2 990,40 Ft
ÁFA-val

This phrase book will enable foreigners to make themselves understood both in everyday as well as in emergency situations and to efficiently communicate with Hungarian natives. The emphasis is on practical communication, clear arrangement and ease of reference.

Az könyv a külföldiek számára nemcsak a mindennapi helyzetekben teszi lehetővé a kommunikációt, de az utazások során és vészhelyzetekben is segítséget nyújt. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük. A kiadvány 2600 mondat és szókapcsolat mellett 6000 szótári címszót is tartalmaz. A praktikus példamondatokat az olyan általános, hétköznapokban használt témák esetében gyűjtöttük össze, mint az utazás, szállás, étkezés, vásárlás, sport, szabadidő, kommunikáció. A Lingea társalgási kézikönyvében minden kifejezés mellett feltüntettük annak kiejtését is, hasznos melléklet a kétoldali szótár.

 
Falitérkép típusa
íves
Kiadás Éve
2016
Megjelenési forma / Kötészet
95 X 140 mm
320 oldal
puha laminált papírkötés
Nyelv
angol
magyar
EAN
9786155409752
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem