• Akció!
  • -10%
Tisza-tó aktív térkép
Tisza-tó aktív térkép
Tisza-tó aktív térkép

Tisza-tó aktív térkép

6731
Készleten
2 340 Ft 2 600 Ft -10%
1-3 munka nap

Laminált térkép outdoor használatra fejlesztve! Felülete vízálló, alkoholos filccel rajzolható, majd alkohollal könnyen eltávolítható. Járd végig ajánlott útvonalainkat, vagy tervezd meg és jelöld alkoholos filctollal a sajátodat!

A Cartographia 1:50 000 méretarányú új kiadású térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mely a szabadidő mozgalmas, kalandos és élményekkel teli eltöltéséhez ad segítséget a Tisza-tó és környékén.

Ízelítő az aktualizált Tisza-tó szabadidőtérkép tartalmából: 

kerékpártúrák és frissített ajánlott túraútvonalak

33-as út menti kerékpárút és új hidak jelölése

jelzett és javasolt vízitúra útvonalak

nyaralóhajók, kikötők, horgászhelyek

csónak- és kerékpárkölcsönzők és szervizek

strandok, tanösvények

Műanyag borításának köszönhetően a térkép felülete vízálló, így esőben, vagy vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható - így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthetők GPS track formájában is.

Töltsd el aktívan szabadidődet a Tisza-tónál! A Cartographia aktív térkép sorozatának első tagja, 1:50 000 méretarányban, aktív turisztikai tartalommal: - ajánlott kerékpártúrák, távolságokkal - épített vagy jelölt kerékpárutak jelölése - jelzett vízitúra-útvonalak, vízitúrázásra javasolt útvonalak - letölthető GPS track-ek a túrákhoz - csónakkölcsönzők - kerékpárkölcsönzők és -szervizek - ajánlott horgászhelyek - horgászjegy értékesítő pontok - strandok - tanösvények A térkép Tiszafüred belvárostérképét is tartalmazza.

Kiadás Éve
2021
Megjelenési forma / Kötészet
hajtott
vízálló
Méretarány (elsodleges)
1 : 50 000
Nyelv
angol
magyar
német
EAN
9789633529126
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem