Argentína útikönyv Útitárs

Argentína útikönyv Útitárs

Panemex
6273
Beszerzési idő 5-28 nap
8 900,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Akik először látogatnak el Argentínába, általában megdöbbennek hatalmas pusztaságain és változatos tájain, ami arra készteti az embert, hogy visszatérjen és egy újabb régiót fedezzen fel. Buenos Aires varázslatos város, egy európai főváros építészetével és kozmopolita légkörével, de latin-amerikai vitalitással és nyers erővel. A határában kezdődnek a madárdallal és a gaucho (tehénpásztor) szokásokkal teli, hullámzó, füves puszták. A pampákon túl az út a szubtrópusi bujaságú Mesopotamiába, a hatalmas, csillámló szépségű síkságokra, az Andoki Északnyugat szakadékaihoz, Cuyo szőlőskertjeihez és légies csúcsaihoz vezet. Messze, délen van Patagónia, ahol tavak, gleccserek és végtelen, szélfútta puszták érdemelnek figyelmet.

 
Kiadás Éve
2010
Nyelv
magyar
EAN
9789639825536
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem