Spanyolország útikönyv Útitárs

Spanyolország útikönyv Útitárs

Panemex
6253
Előjegyezhető
14 900,00 Ft
ÁFA-val

Hiánycikk - csak előjegyzés! Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, hogy erre az e-mail címre küldje el előjegyzését - bolt@mapking.hu -, és írja be, hogy legkésőbb mely időpontig tart igényt a termékre!

Az ár az utolsó ismert árat jelzi!

Látnivalók, szórakozási lehetőségek, szálláshelyek Spanyolországban! A könyv minden fontos tudnivalót tartalmaz Spanyolország egyes régióiról, amire az utazónak szüksége lehet üdülés vagy üzleti út során. Az általános földrajzi és történelmi ismereteket összefoglaló bevezető utáni részekben megtaláljuk az egyes tájegységek fontosabb látnivalóiról szóló ismertetőket, amelyek tartalmazzák az elérhetőségre, nyitvatartási időre, belépődíjra vonatkozó adatokat is. Külön fejezetben olvashatunk Madridról és Barcelónáról. A tájékozódást a könyvben található térképek és fotók, ábrák segítik. Az utolsó rész szállodák, éttermek részletes listáját tartalmazza ár szerinti csoportosításban.

 
Kiadás Éve
2004
Nyelv
magyar
EAN
9789639491106
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem