• Akció!
  • -10%
Róma útikönyv - National Geographic...

Róma útikönyv - National Geographic Traveler

GEOGRAPHIA
6227
Készleten
7 020 Ft 7 800 Ft -10%
1-3 munka nap

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

A kötet tartalmából:

AZ UTAZÁS MEGTERVEZÉSE Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – hogyan állíthatjuk össze a legokosabban római kalandozásaink menetrendjét?

KALANDRA FEL! Főző- és nyelvtanfolyam, séta a tökéletes gelato nyomában, hangverseny egy régi templomban – megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.

BENNFENTES TIPP Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.

SÉTÁK Az ókori Trastevere negyed és a Campo Marzio reneszánsz kincsei, a Colosseum környékének parkjai, kolostorai – részletes leírással, térképpel.

KIRÁNDULÁS A VÁROSON KÍVÜL A történelmi Ostia Antica, Hadrianus császár tivoli palotája – háborítatlan zugok, csodás római látnivalók.

NE HAGYJUK KI! Különösképpen ajánlott helyek és programok.

FÉNYKÉPEK, ILLUSZTRÁCIÓK ÉS TÉRKÉPEK Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez. 

Kiadás Éve
2011
Nyelv
magyar
EAN
9789639810860
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem