Nagy-Britannia útikönyv Útitárs

Nagy-Britannia útikönyv Útitárs

Panemex
6034
Előjegyezhető
11 499,99 Ft
ÁFA-val

Hiánycikk - csak előjegyzés! Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, hogy erre az e-mail címre küldje el előjegyzését - bolt@mapking.hu -, és írja be, hogy legkésőbb mely időpontig tart igényt a termékre!

Az ár az utolsó ismert árat jelzi!

 Múzeumok, katedrálisok, túrák Nagy-Britanniában - és sok más hasznos információ, amire az utazónak szüksége lehet. A földrajzi és történeti bevezető részt London és Anglia nagyobb tájegységeinek részletes bemutatása követi színes fotókkal, ábrákkal és térképekkel. A látnivalók és túraútvonalak leírásán kívül a múzeumok elérhetőségéről, nyitvatartási idejéről is olvashatunk a könyvben. A közlekedési, sportolási, vásárlási lehetőségekről szóló részt a szálláshelyek és éttermek ár szerinti csoportosításban megadott listája egészíti ki, amiből mindenki kiválaszthatja az igényeinek és a pénztárcájának legmegfelelőbbet.

 
Kiadás Éve
2008
Nyelv
magyar
EAN
9789639491748
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem