Kenya útikönyv - Dekameron

Kenya útikönyv - Dekameron

DEKAMERON
5906
5 950,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A magyar turisták számára készülő - sárga - Dekameron útikönyvek-sorozat legújabb kötete ismét egy Európától távoli, egzotikus turistaparadicsomba kalauzolja a turistákat. Kenya páratlan természeti szépségei: csodálatos vidékei, pompás vadállatai, és hófehér homokos óceánpartja könnyen rabul ejtik az ámuló látogatót. Kötetünk nem kevesebbre vállalkozik, minthogy segítséget nyújtson az utazás megtervezéséhez és lebonyolításához: bemutatjuk valamennyi nemzeti parkot és rezervátumot - föld felett és víz alatt egyaránt -, hasznos tanácsokat adunk a megfelelő közlekedési eszközök és szálláshelyek kiválasztásában, valamint gyakorlati tudnivalókat közlünk a vásárlásról, a szafari megszervezéséről, és az árakról. A kötet mintegy száz szálláshelyet ismertet a telefonszámok feltüntetésével a szobaárak és a szolgáltatások alapján, ötleteket ad az étkezőhelyek kiválasztásához és részletes tanácsokkal szolgál a közlekedéssel kapcsolatosan. Bőséges térkép- és fotóillusztrációkkal, szállásajánlatokkal, program javaslatokkal, hasznos tudnivalókkal, a varázslatos turistaélet megkönnyítését segítő, részletes információkkal segíti az eligazodást e csodálatos szépségekkel teli országban. 

 
Kiadás Éve
2005
Nyelv
magyar
EAN
9789639331242
ISBN
963-9331-24-4
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem