Észtország útikönyv

Észtország útikönyv

Hibernia
5695
4 980,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
 

A Balti-tenger partján fekvő Észtországba utazik, vagy érdeklődik az ország iránt, esetleg származása köti hozzá? Szeretne még többet megtudni az ország tájairól, városairól, népszokásairól, kultúrájáról, gazdaságáról?

Hiánypótló útikönyvünket mintegy 500 látványos fénykép és több tucat színes, nagy precizitású térkép teszi teljessé. Szerzője a Tallinnban élő író, újságíró Bereczki Urmas, aki a helyi Magyar Intézet igazgatójaként is dolgozott. Ő volt a szerzője az 1983-ban megjelent, első Észtország útikalauznak is.

A magyar turisták zöme évtizedeken át a napsütés, a tenger, az évszázados művészeti értékek vonzásában, érthetően délnek vagy nyugatnak tartott. Ma azonban egyre többen vannak, akik szabadságuk alatt, új élményeket keresve, más, eddigi kevésbé ismert úti célok felé indulnak. Számukra válhat kedvelt célponttá a Balti-tenger keleti partvidéke. 

Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
EAN
9789638646767
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem