Észtország útikönyv

Észtország útikönyv

Hibernia
5695
Készleten
4 980,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
 

A Balti-tenger partján fekvő Észtországba utazik, vagy érdeklődik az ország iránt, esetleg származása köti hozzá? Szeretne még többet megtudni az ország tájairól, városairól, népszokásairól, kultúrájáról, gazdaságáról?

Hiánypótló útikönyvünket mintegy 500 látványos fénykép és több tucat színes, nagy precizitású térkép teszi teljessé. Szerzője a Tallinnban élő író, újságíró Bereczki Urmas, aki a helyi Magyar Intézet igazgatójaként is dolgozott. Ő volt a szerzője az 1983-ban megjelent, első Észtország útikalauznak is.

A magyar turisták zöme évtizedeken át a napsütés, a tenger, az évszázados művészeti értékek vonzásában, érthetően délnek vagy nyugatnak tartott. Ma azonban egyre többen vannak, akik szabadságuk alatt, új élményeket keresve, más, eddigi kevésbé ismert úti célok felé indulnak. Számukra válhat kedvelt célponttá a Balti-tenger keleti partvidéke. 

Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
EAN
9789638646767
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem