Stars & constellations glow in the dark wall...
Stars & constellations glow in the dark wall...
Stars & constellations glow in the dark wall map - Fluoreszkáló csillagtérkép
Stars & constellations glow in the dark wall map - Fluoreszkáló csillagtérkép

Stars & constellations glow in the dark wall map - Fluoreszkáló csillagtérkép

MAPS INTERNATIONAL
203468
Beszerzési idő 5-28 nap
11 500,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

A Csillagok és csillagképek térkép lenyűgöző ajándék a tapasztalt csillagászoknak és az éjszakai égbolt szerelmeseinek. Nappalra szinte enciklopédikus mennyiségű információt tartalmaz a kozmosz iránt érdeklődők számára.

A Csillagok és csillagképek térkép poszter részletes csillagképeket és illusztrációkat tartalmaz a Naprendszerünk bolygóiról, műholdakról, holdállásokról, napfogyatkozásokról, meteorokról és üstökösökről. A csillagok életciklusát is feltérképeztük az óriáscsillagoktól a törpe méretűekig, a szupernóvákig és a fekete lyukakig.

Ami a Csillagok és csillagképek térképet életre kelti, az egy finom, mégis fényesen világító, sötétben világító tinta, amely napközben feltöltődik fénnyel, éjszaka pedig körülbelül 12 órán át világít. Így soha nem kell aggódnia, hogy felhős vagy fényszennyezett éjszakán nem látja-e az éjszakai égboltot! Vidd haza a Csillagok és csillagképek térképet, és tegyél egy utazást a kozmoszban minden este!

Mérete: 85*60 cm

 
Kiadás Éve
2018
Megjelenési forma / Kötészet
íves
Nyelv
angol
Speciális kivitel
fluoreszkáló
EAN
9781912203468
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem