Amsterdam - Amszterdam útikönyv - Merian live

Amsterdam - Amszterdam útikönyv - Merian live

Maxim
5561
1 980,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
Rendkívüli város, amely sokszínűségéről, nyitottságáról és életöröméről ismert. Európa egyik legszínesebb városa, ahol számos olyan szokást és jelenséget is elnéznek, ami máshol szigorúan tiltanak. Nem mulaszthatjuk el megnézni a Van Gogh Múzeumot, a művész remekműveinek legátfogóbb gyűjteményét; a Vondelparkot, ahol jövendőmondók és muzsikusok gondoskodnak szórakoztatásunkról; a nemzet kincseit őrző Rijksmuseumot; de éppúgy látnunk kell a cölöpökre épült házakat, a lakóhajók színes sorát, amelyek Amszterdam képét oly félreismerhetetlenné teszik. Az Európa legnépszerűbb úti céljait bemutató színes nyolckötetes sorozat remek ötleteivel és pontos információival minden segítséget megad ahhoz, hogy turistaként is teljes képet kapjunk a városról és annak életéről. Nemcsak a szálláslehetőségekről, a kulturális programokról és az egyéb látnivalókról tájékozódhatunk, de nyelvi segítséget is kaphatunk a könnyen kezelhető és átlátható szerkezetű könyvekből. A pontos tájékozódást több részletes térkép is segíti. Megbízható útitárs hosszabb és rövidebb utazásokban egyaránt.
 
Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
Szerző
Dirkter Brügge
Regényi Zsófia
EAN
9789639624160
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem