• Akció!
  • -10%
Budai-hegység turistatérkép a...
Budai-hegység turistatérkép a...

Budai-hegység turistatérkép a Gyermekvasút ismertetőjével

5364
Készleten
2 070 Ft 2 300 Ft -10%
1-3 munka nap

A Budai-hegység, a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja. A turistatérképek kiadásról kiadásra történő tartalmi aktualizálását széleskörű információgyűjtéssel, adatellenőrzéssel, többször a helyszíni bejárási tapasztalatok felhasználásával, a beérkezett hasznos észrevételek beépítésével, s persze a természetjárás szervezetei által megadott, elsősorban a turistautak és a turistajelzések változásaival kapcsolatos információk segítségével végezzük.

A részletes síkrajz és a jól olvasható domborzatábrázolás mellett kiemelten kezeljük a földrajzi nevek megőrzését, a műemlékek, látnivalók bemutatását, a közlekedési lehetőségek hálózatának (pl. kisvasutak) feltüntetését. Turistatérképeink hátoldala egy-egy településismertető mellett elsősorban turisztikai szolgáltató partnereink ismertetőit közli.

A Cartographia Budai-hegység (1:25.000) turistatérképe részletesen és naprakészen ábrázolja a hegyvidék sokrétű szabadidős lehetőségeit.

A Budai-hegység, a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésében álló erdőterület sűrű séta- és turistaúthálózata, a térségben végigbarangoló Országos Kéktúra (az E4 Európai Hosszútávú Vándorút) nyomvonala, több zarándokút (Mária út, Magyar Zarándokút, Szent Jakab út stb.) és tanösvény, egészségmegőrző kardio ösvény, a kerékpárutak és a kerékpározásra javasolt, jelzett (Pilis Bike) útvonalak a számos kultúrtörténeti és természeti látnivalót összekapcsoló rendszere bőséges aktív kikapcsolódási kínálatot nyújt.

A kirándulási lehetőségeket jól kiegészíti a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút, a János-hegyi libegő és a Sváb-hegyi fogaskerekű vasút önmagában is élményt nyújtó, utazásra, változatos túraprogram-szervezésre csábító ábrázolása, a Budakeszi Vadaspark, a természetes és kiépített barlangok, s persze a kilátók, a patinás turistapihenők, -emlékhelyek pontos bejelölése.

A környezettudatos, autómentes túraszervezést a kapcsolódó BKK és Volán járatok viszonylatszámainak, megállóinak naprakész és pontos feltüntetése segíti.

Ha csak a Normafa, a János-hegy, a Hármashatár-hegy a kirándulási cél, a Budai-hegység turistatérképe akkor se maradjon otthon, egy pihenőhelyen a turistatérképet böngészve legközelebb már a Nagykovácsi felett magasodó vadregényes Nagy-szénás, vagy a solymári vár és a közeli vízesés lehet a túracélpontunk. Mindezekről a Cartographia kiadó Budai-hegység turistakalauza részletes fényképes, naprakész leírásokat is közöl.

A Budai-hegység turistatérkép hátoldalán a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút, a Pál-völgyi és a Szemlő-hegyi-barlang, a Budakeszi Vadaspark ill. a Duna–Ipoly Nemzeti Park, a Pilisi Parkerdő és a zugligeti libegő tájékoztatója mellett Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Piliscsaba, Páty, Budakeszi, Biatorbágy, Nagykovácsi, Telki és Budaörs ismertetője kapott helyet. A könnyű eligazodást egy áttekintő térkép (1:175.000) is segíti a csatlakozó turistatérképeink, -kalauzaink feltüntetésével.

A Cartographia turistatérkép sorozatának tagja. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 25 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
6.
EAN
9789633527382
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem