Isztria útikönyv -  Merian live!

Isztria útikönyv - Merian live!

Maxim
4976
Előjegyezhető
1 980,00 Ft
ÁFA-val
Idilli városkák és csendes hegyi falvak, nyüzsgő strandok és meghitt öblök – itt megvan minden, ami egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz elengedhetetlen. Az Isztria-félsziget és a Kvarner-öböl vonzó kulturális úti cél, de az új gasztronómiai élményekre vágyók sem csalódnak a horvát vendégszeretetben. A minőségben bármelyik nyugat-európai üdülőhellyel felveszi a versenyt, sokszínűségével több is annál: hol máshol tudnánk világítótoronyban megszállni? Isztrián minden lehetséges. Az Európa legnépszerűbb úti céljait bemutató színes nyolckötetes sorozat remek ötleteivel és pontos információival minden segítséget megad ahhoz, hogy turistaként is teljes képet kapjunk a városról és annak életéről. Nemcsak a szálláslehetőségekről, a kulturális programokról és az egyéb látnivalókról tájékozódhatunk, de nyelvi segítséget is kaphatunk a könnyen kezelhető és átlátható szerkezetű könyvekből. A pontos tájékozódást több részletes térkép is segíti. Megbízható útitárs hosszabb és rövidebb utazásokban egyaránt.

 
Kiadás Éve
2008
Megjelenési forma / Kötészet
Könyv puhaborító
Nyelv
magyar
Szerző
Martonné Lányi Anikó
Peter Hinze
EAN
9789639624153
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem