Franciaország atlanti part - Dordogne,...

Franciaország atlanti part - Dordogne, Aquitaine, Gascogne autótérkép - MARCO POLO

4715
3 600,45 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

1:300 000 8 nyelvű nébmutató (F, D, GB, NL, I, E, CZ, PL)

3 várostérkép: - Bordeaux - Limoges - Toulouse

 
„A nagy kört, és a kis kitérőt. A Marco Polo regionális térképek egy könnyen olvasható feltérképezése, festői útvonalak és helyek vannak jelölve. Még a, a kártya fedelet kihajtható áttekintő térkép a legszebb helyeken” Marco Polo kiemelése „kiemelt, valamint a sárga vagy zöld jelzés megy igazán semmi nem hiányzik. a legfontosabb város terveit a nyilvántartás füzet a legjobb orientáció a városban.” -Sternen A MARCO POLO kártyákkal külföldön ugyanolyan biztonságos lehet, mint otthon! Fő térkép 1: 300 000 általános térkép összecsukható, távolság asztal menedzsment kártya Index: többnyelvű jelmagyarázat (F, D, GB, NL, I, E, CZ, PL) Marco Polo Highlights / 3 Város tervek: - Bordeaux - Limoges - Toulouse; Szállítás / Utazási információk / hely regiszter Osztály, irányítószám és keresőmező specifikáció / Selected épületek, a táj és a víz neve keresőmező, amely „A festői útvonalak és épületek, a természetes gáz töltőállomások, térkép, többnyelvű jelmagyarázat, áttekintő térkép a hajtogatás, közlekedési információk, utazási információk, UNESCO Világörökség, távolságok táblája , Hely index "
Kiadás Éve
2018
Méretarány (elsodleges)
1 : 300 000
Nyelv
angol
cseh
francia
holland
lengyel
német
olasz
spanyol
EAN
9783829737876
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem