Velence útvesztői útikönyv - hét séta és egy város

Velence útvesztői útikönyv - hét séta és egy város

Saxum
4667
Beszerzési idő 5-28 nap
2 979,99 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Nem száraz útleírást, inkább vallomásos naplót, sajátos "városbújócskát" tart kezében az olvasó - hét séta történetét múlt és jelen, képek és hangok, látható és láthatatlan között.

Velencébe kísér minket Sediánszky Nóra, aki rendhagyó, érzelmekkel teli városlátogatásra hív, izgalmas mesékkel, finom hangulatokkal, romantikus emlékekkel, sok-sok művészettel, színekkel, illatokkal, fűszeres ízekkel.

Ha láttuk már a városok fejedelmét, akkor azért ragad magával bennünket újra a palazzók, campók, callék, a Canale világa. Ha még nem jártunk arra, a szerző szenvedélyes és szubjektív Velence-vallomása biztosan utazásra késztet.

Az emlékeken, anekdotákon, reflexiókon túl ez az egyedi hangvételű városkalauz számos praktikus tanáccsal is szolgál (mit együnk, merre menjünk, hol érdemes vásárolnunk, és így tovább)? hasznos olvasmány lehet első látogatóknak, tapasztaltabb utazóknak, rövid időre érkezőknek, és hosszabb időtöltésre vágyódóknak egyaránt.

 
Kiadás Éve
2014
Nyelv
magyar
Szerző
Sediánszky Nóra
EAN
9789632482415
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem