Karkonosze - Óriás-hegység turistatérkép

Karkonosze - Óriás-hegység turistatérkép

DEMART
4146
Beszerzési idő 5-28 nap
4 850,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
1 : 25 000 méretarányú térkép sok helyi információval Melléktérkép: Krpacz 1 : 15 000 Az Óriás-hegység több mint 700 (!) km hosszú jelzett ösvényei nyaranta kiváló terepet biztosít a bakancsos turisták (akik már a XVIII. században megjelentek a hegységben) kalandozásai számára, mivel a forró nyári napokon is hűvös völgyek fogadja őket. Évente 4-6 hónapon át, nem ritkán 3 méter vastag hótakaró borítja a magasabban fekvő területeket, így igazi síparadicsomnak számít. Nem csoda, hogy egész Európából érkeznek a síelni vágyók tömegei. A természeti értékek gazdagságából és a táj varázslatos szépségéből adódó népszerűsége jelenti ma a Nemzeti Park számára a legnagyobb veszélyt. Évente csaknem 10 millió ember keresi fel a területet, amely igen erős környezeti terhelést jelent az Óriás-hegység természeti értékei számára. A Nemzeti Park – melynek adminisztrációs központja Vrchlabí városában működik – fő feladata így a terület védettségének fenntartása, mégpedig oly módon, hogy a turizmusból élő helyi lakosok, valamint a turisták érdekei se sérüljenek.
 
Kiadás Éve
2017
Méretarány (elsodleges)
1 : 25 000
Nyelv
angol
cseh
lengyel
német
EAN
9788374274258
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem