Cuba - Kuba térkép - Marco Polo

Cuba - Kuba térkép - Marco Polo

3201
Készleten
4 000,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
Várostérképek: Camagüey - Cienfuegos - Havanna (La Habana) - Playas del Este - Santiago de Cuba - Varadero Marco Polo maps feature completely up-to-date, digitally generated mapping. The high quality cartography with distance indicators and scale converters aid route planning.Contains 6 city maps: Playas del Este, Varadero, La Habana, Cienfuegos,Camaguey and Santiago de Cuba. A fold-out overview map is ideal for route planning and 7 self-adhesive Marco Polo mark-it stickers can be used topin-point a destination or route for future reference. Scenic routes and placesof interest are highlighted - ideal for touring holidays. Comprehensive index booklet. The map scale is 1: 1 000 000.
 
A Marco Polo térképek teljesen naprakész, digitálisan létrehozott térképeket tartalmaznak. A kiváló minőségű kartográfia távolságmérővel és méretarányos átalakítóval segíti az útvonaltervezéset. 6 várostérképet tartalmaz: Playas del Este, Varadero, La Habana, Cienfuegos, Camaguey és Santiago de Cuba. Az összecsukható áttekintő térkép ideális az útvonaltervezéshez, és 7 önálló öntapadó Marco Polo jelölés-matrica használható a rendeltetési hely vagy útvonallal a jövőre való hivatkozáshoz. A festői útvonalak és érdeklődési helyek kiemeltek - ideálisak az ünnepnapokhoz. Átfogó indexfüzet. A térkép skálája 1: 1 000 000. Jelmagyarázat (GB, E, D, F, NL, I, E, CZ, PL)
Kiadás Éve
2017
Méretarány (elsodleges)
1 : 1 000 000
Nyelv
angol
cseh
francia
holland
lengyel
német
olasz
spanyol
EAN
9783829767422
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem