• Akció!
  • -10%
Magyar Szentek és Boldogok kézalátét

Magyar Szentek és Boldogok kézalátét

STIEFEL
1321
Beszerzési idő 5-28 nap
3 591,00 Ft 3 990,00 Ft -10%
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk

Kétoldali kemény fóliabevonattal ellátott íróasztali könyöklő 58 magyar szent és boldog életének bemutatásával. Otthonra és iskolai oktatáshoz is javasolt.

 

Az egyházi életben, a hitoktatásban illetve a történelem és magyar irodalom képzésben is jól használható íróasztali könyöklő eddig még soha nem látott módon gyűjti össze és szemlélteti a magyarországi kapcsolódással rendelkező szentek és boldogok életútját. Az összesen 58 életrajz részletesen bemutatja az adott szent vagy boldog tevékenységét, születésétől haláláig, kiemelve az általa véghez vitt csodákat. Minden életúthoz tartozik egy a témához illő, ikonszerűen megrajzolt arckép, illetve a szent vagy boldog jelképének ábrázolása. Megjelöltük az adott személyhez kapcsolódó egyházi ünnepet is.

  • Európa és Kárpát-medence térképen piktogramokkal jelöli a magyar szentek és boldogok életének és tevékenységének helyszíneit
  • 58 magyar vonatkozású szentet és boldogot mutat be a tabló, képes leírásokkal
  • Az időszalag segíti a szentek életének kronológiai áttekintését.

A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak, egy sor további előnnyel is bírnak: védik az asztalt a karcolástól és vízállóak.

Kiadás Éve
2011
Megjelenési forma / Kötészet
könyöklő
Nyelv
magyar
Speciális kivitel
laminált
EAN
5998504315674
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem