Szicília útikönyv

Szicília útikönyv

DEKAMERON
8979
5 590,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Útikönyvünk Európa egyik legelbűvölőbb szigetére invitálja mind a kalandvágyó, mind a komfortosan utazó turistákat, s nem kevésbé a nyaralni vágyókat. Bemutatja Szicília varázslatos tájait, pompás üdülőhelyeit, történelmi látnivalóit. Többek közt a fantasztikus és jó állapotban megmaradt antik görög Templomok Völgyét, a lélegzetelállító Taor-minai görög színházat, a "fővárost", Palermót, a különleges Monreale-i kolostort, Cefalu-t, az elbűvölő óvároskájáról híres népszerű nyaralóhelyet, Giardini-na-xost, a pihenni vágyók paradicsomát, az Etnát, Európa legnagyobb működő vulkánját, a görög-római emlékekben különösen gazdag Siracusát, a kénes forrásairól híres Vulcanó szigetet, ahol a tengerparti strand vize úgy bugyborékol, akár a szóda. És még sok-sok "csodát"... Kötetünk ezeken túl hasznos, praktikus, fontos információkkal, térkép- és fotóillusztrációkkal, GPS-koordinátákkal segíti az utazókat, kedves olvasóinkat a nyaralás, utazás minél kellemesebb, élményekben gazdag eltöltésében.

 
Kiadás Éve
2010
Nyelv
magyar
Szerző
Szántó László
EAN
9789639331549
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem