• Akció!
  • -10%
  • Új
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...
Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor...

Börzsöny, Ipoly, Naszály 4in1 outdoor kalauz + turista- és kerékpáros térkép

38609
Készleten
5 391 Ft 5 990 Ft -10%
1-3 munka nap

Turistatérképeink jól ismertek azok körében, akik a hazai hegyeket járják. Ezalatt sokáig a bakancsos túrázást értettük, majd egyre többen indultak neki kerékpárral, egyre többen húztak futócipőt, egyre inkább teret hódított Magyarországon is az outdoor életforma.

Hegyvidékeink, tavaink számos remek lehetőséget kínálnak a szabadidő aktív eltöltésére, outdoor sorozatunkkal ezeket mutatjuk be. Családi kirándulás? Élménytúra a barátokkal? Adrenalinvadászat? Van tippünk! Több is.

A túráknál kiemeltük a kisgyerekes családoknak, kezdő túrázóknak javasolt távokat, a fokozatosságot is szem előtt tartva. A komolyabb kihívást keresőkre szabott útvonalak sem hiányoznak.

Csóványos, Nagy-Hideg-hegy, Csarna-völgy, Ipoly, Királyrét, Remete-barlang, Julianus barát-torony, Drégely vára, Lokó-pihenő, Látó-hegy, Kopasz-tető, és még számos további ikonikus helyszín a Börzsönyből, illetve a Naszályról, a felkeresésükre ajánlott túraútvonalakkal. Kéktúra. Teljesítménytúrák. Kerékpárostúrák.

Kétoldalas, vízhatlan térképet megjelentettünk már 2020-ban is, a Mátra turista- és kerékpáros térkép egyik oldalán a Mátra klasszikus turistatérképével (azaz javasolt gyalogtúrák nélkül), míg a másik oldalán az ajánlott kerékpártúrákat tüntettük fel. Azt a térképet Mátra 3 in 1-nek is nevezzük (turistatérkép, kerékpáros térkép, illetve információs füzet), így a Börzsöny, Ipoly, Naszály outdoor kalauz tulajdonképpen 4 in 1 (156 oldalas kalauz, turistatérkép, kerékpáros térkép, illetve letölthető GPS-nyomvonalak).

+ Letölthető GPS-track-ek

A Börzsöny, Ipoly, Naszály outdoor kalauzban szereplő – a térképen is feltüntetett – gyalog- és bringatúrák útvonalait le is töltheted! Több mint 50 letölthető GPS-track!

+ Minden, ami outdoor

A gyalogtúrázás, kerékpározás és lovaglás mellett nem hiányozhat a 156 oldalas Börzsöny, Ipoly, Naszály outdoor kalauzból a terepfutás, sziklamászás és a kajakozás sem. Nem is hiányzik, mint ahogy a téli sportokról sem feledkeztünk meg.

+ Ajánlott szolgáltatók

Információkkal, tippekkel segítünk, ha felszerelésre van szükséged, esetleg javíttatnád, vagy ha túravezetőt, -szervezőt keresel. 

A térségben található bringaboltok, lovardák, kajakkölcsönzők, bicikliszervizek stb. elérhetőségei mellett szálláslehetőségeket is ajánlunk, ha több napra terveznél. Tervezz! Velünk.

Kiadás Éve
2022
Méretarány (elsodleges)
1 : 40 000
Nyelv
magyar
EAN
9789633538609
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem