• -7%
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép
Carinthia - Karintia térkép

Carinthia - Karintia térkép

21113
Készleten
5 998,50 Ft 6 450,00 Ft -7%
ÁFA-val 1-3 munka nap

Karintia 1:150 000 méretarányú közúti és szabadidős térképe sok olyan információt tartalmaz, amely hasznos és hasznos lehet egy Ausztria déli részén tett utazás során.

Az elágazó közúti és vasúti hálózatot részletesen bemutatják, és a térképen számos regionális kerékpárút és távolsági kerékpárút is szerepel. A turistautak és a festői szépségű utak színesen vannak kiemelve, és számos vonzó kirándulóhely látható.

A freytag & berndt pontos kartográfiájának és az ideális méretaránynak köszönhetően az út- és szabadidős térkép ideális segítség a tervezéshez és a tájékozódáshoz.

Információk Karintia út- és szabadidős térképéről

Regionális kerékpárutak és távolsági kerékpárutak

1:150.000 méretarány

Érdemes kirándulási célpontok

Turisztikai útvonalak

Hosszú távú túraútvonalak

Kempingek és lakókocsis kempingek

Az autóklubok üzemzavar-elhárítási szolgáltatásai

"Top tippek

10 városközpont térképek

Helységindex irányítószámokkal

Formátum: 137,5 x 87,5 cm

A "Top tippek" sorozat rövid összefoglalót nyújt Karintia tíz legvonzóbb helyéről és látnivalóiról, valamint a legfontosabb kerékpárutak rövid leírását. Minden szöveg angol, francia és olasz nyelvre is le van fordítva.

A régió népszerű turisztikai látványosságai: Heiligenblut, Hochosterwitz és a Pyramidenkogel. A forró nyári hónapokban a látogatók hűsölhetnek Karintia népszerű fürdőtavainak egyikében - például a Millstätter See, az Ossiach-tó, a Wörthersee vagy a Klopeiner See tóban.

Klagenfurt, Villach, Friesach, Feldkirchen in Carinthia, Gmünd in Carinthia, Hermagor, Spittal an der Drau, St. Veit an der Glan, Völkermarkt és Wolfsberg várostérképei.

 
Kiadás Éve
2022
Méretarány (elsodleges)
1:150 000
Nyelv
német
EAN
9783707921113
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem