Mur-Radweg - Mura kerékpáros atlasz - von der...
Mur-Radweg - Mura kerékpáros atlasz - von der...
Mur-Radweg - Mura kerékpáros atlasz - von der Quelle zur Mündung
Mur-Radweg - Mura kerékpáros atlasz - von der Quelle zur Mündung

Mur-Radweg - Mura kerékpáros atlasz - von der Quelle zur Mündung

9584
Beszerzési idő 5-28 nap
6 750,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

A közel 470 kilométer hosszú, a Mur mentén vezető kerékpárút az alpesi régió egyik legismertebb kerékpártúrája, amely messze Ausztria határain túl is hírnevet szerzett magának. A túra a Mur forrásánál kezdődik a Muhr nemzeti parki településen, Salzburg gyönyörű Lungau régiójában. De hamarosan a hegyi folyó meghódítja Stájerországot, és most a Stájer Erdei utat kíséri, ami nyilvánvalóan tükröződik az erdős környezetben. Történelmi városok és várak szegélyezik az utat a Mur partján, az ipari korszak tanúi a stájerországi vasfeldolgozás központjai vagy a motorok izgalmas üvöltése a Zeltweg melletti Red Bull Ringen. Bruck an der Mur mögött a folyó folyása irányt változtat, és most egy keskeny völgy közepén dél felé, a napsütötte és vidám Graz felé igyekszik. Ezt követően a Mur a széles síkságon terül el, hogy hamarosan a Südsteiermark Natúrpark és a Thermen- und Vulkanland közötti dombvidéken folyjon keresztül, ahol napraforgó-, kukorica- és tökföldek, szőlőültetvények és kastélyok jellemzik a tájat. Bad Radkersburgban a park termálfürdőjében kényeztetheti magát, mielőtt elmerülne a szomszédos Szlovéniában, amely békével és nyugalommal fogadja Önt. Amikor átlépi a horvát határt, átmenetileg szem elől téveszti a Murát, de Legradban végre szemtanúja lehet a Drávával való egyesülésének.

 
Kiadás Éve
2021
Megjelenési forma / Kötészet
laminált
spirál
Méretarány (elsodleges)
1 : 50 000
Nyelv
német
EAN
9783850009584
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem