Finnország útikönyv - Marco Polo

Finnország útikönyv - Marco Polo

66693
Beszerzési idő 5-28 nap
3 490,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Az "ezer tó országa" - így emlegetik gyakran Finnországot, ám ez a kifejezés meg sem közelíti a valóságot: aki ide jön, 187 888 tavat talál. Emellett 3,2 millió szauna is várja a látogatót, az erdők száma pedig szinte végtelen. A táj kék és zöld foltokból összevarrt szőnyegre hasonlít,mindenhol fehér ablakkeretes, piros faházakkal. Itt nincs rohanás, stressz vagy zaj: a tavaknál töltött két hét felüdülés a léleknek is. Az itt élő emberek életstílusát a rövid nyár határozza meg, amikor teljes intenzitással zajlik az élet. Ilyenkor senki nem alszik, mindenki bulizik és ünnepel. Nyáron az élet a városokból áthelyeződik a természetbe. Nem nyugszik le a nap, hanem sejtelmes, ezüstös derengésbe borítja az éjszakát. A nyár beköszöntével megkezdődik a különös versenyek szezonja, és számos kulturális rendezvényt tartanak. Finnország mindenfelé izgalmas, és valamilyen sajátságos módon más és más. Sehol a világon nem nőnek a fák olyan egyenesen az égig, nem olyan fényes nyáron a nap, és nem olyan csendesek esténként a tavak, mint itt. Ez az ország mindig és mindenhol lehetőséget ad a fellélegzésre és a feltöltődésre. Ebbe a vonzóországba kalauzol bennünket a Marco Polo-sorozat - naprakész információkat tartalmazó és színes képekkel, illetve térképekkel illusztrált - új kötete.
 
Kiadás Éve
2021
Nyelv
magyar
EAN
9789631366693
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem