EKE-BAKANCS • 8 • 2019 - Barangolás a...

EKE-BAKANCS • 8 • 2019 - Barangolás a Gyergyói-havasok déli részén és a Hagymás-hegységben

EKE-BAKANCS
119-8
3 200,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Az Erőss Zsolt Teljesítménytúrák mentén

Május 21. felejthetetlen nap marad az ekések számára. 2013-ban ezen a napon jött a Kancsendzöngáról Erőss Zsolt eltűnésének híre. A hegyek adták számára az életet, s bár társai fájlalták hiányát, elfogadták a visszafordíthatatlant. Siratás helyett az aktív emlékezést választották, így évről évre e dátum körül Gyergyószentmiklóson gyűlnek össze a természetjárók, hogy részt vegyenek az Erőss Zsolt Teljesítménytúrán. András Zsolt (Zümi) főszervező minden esztendőben száz segítővel szervezi a nagy eseményt, most pedig sikerült Bakancsba is foglalnia az útvonalak egy részét. A teljesítménytúra ugyanis minden esztendőben a Salamon Ernő Gimnázium elől indul, ahol Zsolt érettségizett, és a Gyilkostóhoz ér, a Postafal tövébe, ahol a sziklamászás ábécéjét tanulta a Hópárduc. A kezdet és a vég között több útvonalon is jártak már a túrázók, és hamarosan újabb útszakaszok leírásával zsebükben indulhatnak útnak. Az Erőss Zsolt Teljesítménytúra ugyanis további Bakancsokban is olvasható lesz. Érdemes e sorozat első részét már most beszerezni.

 
Kiadás Éve
2019
Nyelv
magyar
EAN
9772501510005
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem