BIKER Atlas Europa 2022 - Európa motoros atlasz...

BIKER Atlas Europa 2022 - Európa motoros atlasz - Biker Betten

BIKER-BETTEN
90258
Készleten
7 850,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

210 túra 10 országban: Ez a BikerAtlasz az Alpok legizgalmasabb motoros régióiba, valamint Észak- és Dél-Európába csábít.

Inspirációt nyújt Ausztria, Svájc és Olaszország, valamint Horvátország, Szlovénia, Franciaország és Spanyolország délen, illetve Skócia, Írország és Norvégia északon. Az ajánlott túrák mindegyike világosan bemutatásra kerül.

Minden útvonal saját túratérképen van jelölve, és egy rövid útikönyvvel van ellátva. A vonzó látnivalókról szóló információk és egy motorosbarát szállásajánlat minden esetben kiegészíti a túratippeket.

A szakaszok úgy vannak kialakítva, hogy akár félnapos, akár egész napos túra keretében is teljesíthetőek. Azok számára, akiknek több idejük van, kombinálhatók is.

Ezen kívül számos megfelelő BikerBetten partnerhotelről is talál információt. Ezek a szálláshelyek tökéletesen megfelelnek a motoros vendégek igényeinek.

Végül a különleges fénypont:

A www.bikeratlas.de weboldalon az összes útvonalat ingyenesen letöltheti.

 
Kiadás Éve
2022
Megjelenési forma / Kötészet
416 oldal
Nyelv
német
EAN
9783965990357
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem