Antik városok - album

Antik városok - album

Alexandra
682753
Készleten
5 900,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Használt, antikvár példány!

Történelmi és földrajzi környezetükbe helyezve mutatja be a városok építészeti és művészeti emlékeit, miközben az olvasót pompás fényképek és részletes térképek segítik, hogy megértse, milyen fontos szerepet játszottak e hatalmas urbánus központok az őket létrehozó civilizációk életében. Felvonul előttünk Knósszosz és Athén, az elegáns Pompeji és a birodalmi főváros, Róma, Láthatjuk Leptis Magna, a hatalmas Théba és Palmüra romjait.

 

A könyv a National Geographic magazin számára az elmúlt tizenöt évben készült fényképekből mutat be válogatást, megismertet a mögöttük rejlő tényekkel, valamint azoknak a férfiaknak és nőknek a véleményével, tapasztalataival, akik a képeket készítették. A felvételek a természet jelenségeinek, az állatok életének meghatározó eseményeit örökítik meg. Sok korai fénykép a későbbiekkel összehasonlítva megmutatja, a Geographic milyen egyedülálló teljesítményt nyújtott a fotózás területén, s hogy az évtizedek során hű maradt hagyományaihoz, miközben igyekezett követni képein a változó valóságot is.

Kiadás Éve
2002
Megjelenési forma / Kötészet
324 oldal
EAN
9789633682753
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem