Alpok motoros atlasz - MARCO POLO

Alpok motoros atlasz - MARCO POLO

9699
Beszerzési idő 5-28 nap
12 000,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Die schönsten Motorradstrecken sind besonders hervorgehoben. Die komplette Kartografie ist auf regenfestem, markierbarem Papier gedruckt und in ein tankrucksachgerechtes Format gebracht. Motorradfreundliche Übernachtungsmöglichkeiten vom Campingplatz über Pensionen bis zum komfortablen Hotel sowie Motorradwerkstätten und Pausen-Treffpunkte sind ebenfalls vermerkt und mit Piktogrammen versehen. Der ansprechende und klare Kartenduktus hebt Höhen und Kurven perfekt hervor: Auf einen Blick ist zu erkennen, was eine Tour raffiniert und erlebnisreich macht. Die Karten für die Bayerischen Alpen, Österreich, Schweiz, die französische Alpen und Südtirol machen das Kartenwerk mit 45 Kartenblättern, einem Motorrad-Wörterbuch und Register zum Muss für jeden Tourenfreund. "Mit den MARCO POLO Karten können Sie sich auch im Ausland so sicher orientieren wie in der Heimat! Maßstäbe und Karteninhalte sind optimal an das jeweilige Land angepasst." "Der Kartenteil: Kartenteil im Maßstab 1:300 000 mit mehrsprachiger Legende (D, GB, F, I, NL, E) Fernfahrtenkarte mit Kartenübersicht Der Service: Übersetzung für Motorrad-Bestandteile und wichtige Beispielsätze (18 Sprachversionen) Ortsnamenverzeichnis mit Postleitzahl, Länderkürzel, Seiten- und Suchfeldangabe"
 
A legszebb motorkerékpár útvonalak ki vannak emelve.. A teljes kartográfia esőálló, jelölhető papírra van nyomtatva, és egy tankruckachgerechtes formátumba kerül. A motorkerékpárbarát szálláshelyek kempingektől a vendégházakig a kényelmes szállodákig, valamint a motorkerékpár-műhelyekhez és a kitörési pontokhoz szintén piktogramokkal vannak ellátva.. A vonzó és világos térképszerkezet kiemeli és tökéletesen kiemeli a fénypontokat: Egy pillantásra látható, hogy mi teszi a túrát kifinomultabbá és eseményesebbé. A bajor Alpok, Ausztria, Svájc, a francia Alpok és a Dél-Tirol térképei 45 térképpel, motorkerékpár szótárral és minden egyes idegenvezetővel kötelesek regisztrálni. "A MARCO POLO kártyákkal külföldön ugyanolyan biztonságos lehet, mint a saját országában! A mérlegek és a térképtartalom optimálisan igazodnak az adott országhoz." Térképrész: 1: 300 000 térképrész többnyelvű legendával (D, GB, F, I, NL, E) Hosszú távú jegy térkép áttekintéssel A szolgáltatás: A motorkerékpár alkatrészeinek fordítása és fontos példa mondatok (18 nyelvi változat) Helynév könyvtár postai irányítószámmal, országkóddal , Az oldal és a keresési mező információi "
Kiadás Éve
2018
Méretarány (elsodleges)
1:300 000
Nyelv
angol
francia
német
olasz
Speciális kivitel
spirál
EAN
9783829719940
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem